Corpul neînsuflețit al moldoveanului care a murit în catastrofa din Italia a ajuns acasă

Aseară târziu, corpul neînsuflețit al lui Anatolie Malai, moldoveanul care a murit în catastrofa din Italia a ajuns acasă, în localitatea de baștină, Taraclia, raionul Căușeni. Înmormântarea urmează să aibă loc joi, 23 august, ora 10.00.

Familia, rudele, prietenii îndurerați ai lui Anatolie Malai anunță că trupul neînsuflețit a fost depus în casa familiei (lângă școala din satul Taraclia), iar toți cei care l-au cunoscut pe Anatolie și care doresc să își ia rămas bun de la el sunt bineveniți.

”De cele mai dese ori destinul este prea necruţător şi te loveşte atunci când te aştepţi mai puţin. Noi l-am pierdut pe cel care a dat sens vieţii nostre, iar durerea pe care o trăim este de nemăsurat.?Am avut întotdeauna încredere în Anatol, el a fost cel care ne-a dat lecţii de curaj şi ambiţie, de putere şi de dorinţă de a trăi, dar teribilul și tragicul accident de la Genova ne-a lăsat fără scumpul nostru Anatol…

În aceste momente grele le mulţumim tuturor celor care ne-au exprimat condoleanţe şi care ne-au ajutat, mesajele pe care ni le-aţi transmis s-au amestecat cu durerea noastră şi astfel am găsit puterea să mergem mai departe”, a scris din partea familiei Sergiu Răileanu, nașul de cununie al răposatului.

Toți cei care vor să susțină financiar familia rămasă fără soț și tată, o pot face aici.

Articole similare
Comentarii