Durere fără margini: S-a împlinit un an de când micuța Yasemin a fost ucisă cu sânge rece la o grădiniță din Israel

Un an de imensă durere pentru părinți și rude. Un an de multiple întrebări fără răspunsuri. Ieri, 16 mai, s-a împlinit un an de când micuța Yasemin nu mai este printre noi. A fost ucisă cu sânge rece de către o dădacă la o grădiniță din Israel. De un an părinții asistă la un proces de judecată fără sfârșit.

Pe rețelele de socializare, au fost postate zeci de mesaje de condoleanțe pentru familie, pentru rude, mesaje de încurajare și de solicitare să se facă dreptate în cazul micuței Yasemin, iar dădaca să fie pedepsită așa cum merită.

Și bunica fetiței a scris pe rețelele de socializare un mesaj cutremurător, plin de durere și dor.

”Azi, 16 mai, cea mai neagră și grea zi din viața noastră. Yasemin, de un an de zile te caut printre stele, de un an de zile mi-i inima sfâșiată de durere, de un an de zile te strig în tăcere și te regăsesc doar în amintire, un an în urmă cel mai uriaș monstru a reușit să-ți înădușe firicelul tău de viață. Azi și întotdeauna, bunica îți aprinde lumânarea ți îți spune: ”Dormi liniștită în brațele Domnului, acolo sus nimeni n-o să te mai înădușe, îngerașul meu Dumnezeesc. TE IUBESC”.

Somn lin, îngeraș micuț…
Iar dreptatea să triumfe.

Interviu cu Dorina Vintea, mama fiicei ucisă într-o grădiniță din Israel: Protejați-vă copiii

Articole similare
Comentarii