Fostul sportiv de performanţă român care a murit ca un erou la Londra de Revelion. S-a luptat cu 9 oameni să-și apere colegii

Pentru un român de 33 de ani, noaptea de Revelion a fost ultima. Tânărul, fost sportiv de performanţă, era agent de securitate în Londra de câteva luni şi a fost înjunghiat de mai mulţi bărbaţi care încercau să intre neinvitaţi la o petrecere privată, scrie www.stirileprotv.ro.

“A fost un erou”, titrează presa engleză. Și asta pentru că bărbatul a sărit în ajutorul unui coleg şi a fost ucis. Poliţiştii îi caută încă pe făptaşi.

Se întâmpla în jurul orei 5 dimineaţa, într-o zonă scumpă a Londrei. Petrecerea privată unde românul a fost angajat să ţină deoparte invitaţii nepoftiţi se ţinea într-o clădire evaluată la peste 10 milioane de lire sterline devenită celebră pentru chiriile exorbitante: 4000 de lire pe săptămână.

Alţi doi bărbaţi şi o femeie, colegi de-ai bărbatului, au fost şi ei răniţi şi transportaţi la spital. Viaţa nu le este pusă în pericol. Deznodământul ar fi fost însă altul dacă nu interevenea Tudor Simionov, notează presa engleză, care spune că românul a murit ca un erou, apărându-şi colegii.

Fost canotor de performanţă, Tudor se mutase în Londra de doar 3 luni, împreună cu femeia cu care voia să se căsătorească.

Deocamdată, polițiștii nu au un cerc de suspecţi. Sau, cel puţin, nu au făcut publice aceste informaţii.

Articole similare
Comentarii