(FOTO) Cum pot moldovenii tranzita Ungaria începând cu 15 iulie

Începând cu 15 iulie curent, au intrat în vigoare noile măsuri privind condițiile de intrare pe teritoriul Ungariei. Pentru moldovenii care vor să revină în țările UE unde sunt stabiliți și au acte de identitate românești sau din una din țările UE există posibilitatea tranzitării Ungariei într-un termen de 24 de ore, transmite Portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS.

Pentru tranzitarea Ungariei au fost create culoare speciale cu locurile de oprire/odihnă care pot fi consultate la următorul link:

(http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo?field_hat_rszakasz_value=rom%C3%A1n+hat%C3%A1rszakasz).

Pentru exemplificare, ER NEWS prezintă în continuare traseul pe care îl puteți face în Ungaria dacă veniți din R.Moldova spre Italia și traversați frontiera româno-maghiară prin Oradea, vama Borș.

La această frontieră vi se va cere să faceți dovada șederii în țara în care mergeți, cum ar fi prezentarea unui contract de muncă.

Pentru culoarul de tranzitare aveți o singură opțiune: direcția spre Debrecen – Budapesta – Erd – direcția spre Ljubljana.

Însă toate aceste informații le găsiți pe indicatoarele de tranzit, după cum puteți remarca în imaginile de mai jos, care au fost făcute astăzi, 16 iulie.

De precizat că la traversarea frontierei între Ungaria și Slovenia a fost amenajat un punct de control al actelor de identitate.

ER NEWS va reveni în scurt timp cu informații privind traversarea frontierei Italiei și cea a Franței.

 

 

Articole similare
Comentarii