Marea Britanie: Tânăr din diaspora, găsit mort într-o locuință din Londra, unde stătea cu chirie

O familie din Dâmboviţa, trece prin momente cumplite. Oamenii au fost anunţaţi că fiul lor cel mare, de 23 de ani, a fost găsit fără viaţă într-o locuinţă din Londra, unde stătea cu chirie.

Pe lângă durerea pe care o resimt, părinţii băiatului susţin că nici nu au destui bani pentru a-şi aduce fiul acasă să îl inmormenateze, informează Știrile PRO TV.

Deocamdată nu se ştie ce i-a provocat decesul tânărului.

Andrei a plecat în urmă cu doi ani în Anglia să lucreze în construcţii. Părinţii lui povestesc că tânărul voia să strângă bani ca apoi să revină acasă şi să aibă un trai mai bun. Ultima dată, băiatul a vorbit la telefon cu mama lui pe 23 mai, iar de atunci nu le-a mai dat niciun semn de viaţă. Pe 5 iunie, însă, femeia a primit cumplită veste.

Mariana Popescu, mama tânărului decedat: „M-a sunat un comisar de la poliţie, mi-a spus că vrea să îmi spună personal ceva. M-a întrebat dacă am pe cineva în Anglia, cum îl cheamă şi mi-a spus că are un accident. Şi mi-a spus că atât ştie. Am zis, ce accident? De maşină, de muncă, ce accident? Doamnă, nu ştim decât că a decedat, am venit să ne asigurăm că aţi fost informată.”

Andrei fost găsit fără viaţă în camera unde locuia cu chirie împreună cu nişte albanezi

Părinţii au aflat că băiatul lor a murit pe 26 mai. Andrei fost găsit fără viaţă, în camera unde locuia cu chirie, împreună cu nişte albanezi. Tatăl tânărului e convins că cineva i-a făcut rău fiului său şi aşteaptă mai multe răspunsuri din partea autorităţilor. Familia a primit cumplită veste după nouă zile de la producerea tragediei.

Articole similare
Comentarii