Medicul de la Spitalul raional Dondușeni a primit mustrare aspră pentru comportamentul inuman față de o pacientă

Informațiile publicate pe blogul www.elenarobu.md dau rezultate. După ce ieri am făcut public un caz în care o pacientă din Dondușeni, Ludmila Șram, a dezvăluit bătaia de joc la care era supusă când mergea la consultații la un medic traumatolog, Vasile Hârbu, astăzi există deja și consecințe.

Umilința și bătaia de joc la care este supusă o femeie la spitalul raional din Dondușeni

Medicul traumatolog Vasile Hârbu de la Spitalul raional Dondușeni a fost astăzi sancționat disciplinar sub formă de mustrare aspră pentru încălcarea disciplinei de muncă. Ordinul a fost semnat de către directorul Spitalului, Corneliu Ștefăneț. Medicul are la dispoziție trei luni pentru a contesta în instanța de judecată această decizie.

Fiul pacientei Ludmila Șram, ofițerul Andrei Șram care de altfel a povestit pe rețelele de socializare toată această istorie care i se întâmplă mamei sale, a declarat pentru blogul www.elenarobu.md că asemenea cazuri este bine să fie arătate și la televizor, pentru ca oamenii de la sate care nu dispun de internet să vadă ce se întâmplă în spitalele din Moldova, să prindă la curaj și să vorbească despre asta. Iată un exemplu cum poți căuta dreptatea în astfel de cazuri.

Așadar, dacă tăcem, cu siguranță nu vom schimba lucrurile în bine, vom îndura comportamente neadecvate, insulte, bătăi de joc și chiar neglijență în serviciu care poate duce la deces. Îndemnul meu este să vorbim despre toate aceste cazuri, să nu ne fie frică să spunem ce ni se întâmplă în spitalele din Moldova, să prindem la curaj, să nu mai acceptăm această stare de lucruri.

Și prietenii tăi merită să cunoască această informație. De aceea distribuie pe Facebook, pune LIKE, invită prietenii să aprecieze pagina de Facebook Elena Robu Blog și să se înscrie în grupul Vocea diasporei.

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Elena Robu

Articole similare
Comentarii