Mesaj din diaspora pentru viitorul procuror general: ”Dacă i s-ar propune toți banii din lume, el să poată zice NU”

Un conațional de-al nostru stabilit de 13 ani la Vicenza, în Italia, Oleg Zmeu, a ținut să transmită, prin intermediul portalului de știri ER NEWS, un mesaj actualei guvernări în legătură cu viitorul procuror general.

Așadar, mesajul moldoveanului în vârstă de 33 de ani este următorul: ”Procurorul general trebuie să fie acea persoană care dacă i s-ar propune toți banii din lume el să zică ”NU”. Trebuie să fie un om necorupt. De acest lucru ar trebui să țină cont guvernarea actuală”

Întrebat ce așteptări are de la noua guvernare, tânărul din diaspora a declarat pentru ER NEWS că ei, guvernanți, ar trebui să fie sinceri în declarațiile lor și să facă această schimbare în bine.

”Eu din adâncul sufletului cred că Moldova are viitor și noi cetățenii putem trăi foarte bine la noi acasă, fără să mergem sau să fugim peste hotare. De ce trebuie să muncim la străini dacă putem munci la noi în țară? Eu chiar cred că putem trăi mai bine, din adâncul inimii cred asta.

Uitați-vă câtă lume a fugit din țară. Politicienii actuali trebuie să înțeleagă asta. Să nu se repete iar scenariul din 2009. Câtă încredere am avut în Filat și unde am ajuns? Aceste așteptări am eu de la actuala guvernare. Să facă o schimbare cu adevărat. Să arate la oameni că au voință politică. Moldova are viitor! Și eu cred în țara mea!”, a ținut să transmită Oleg Zmeu acest strigăt din suflet.

Articole similare
Comentarii