Mesajul rudelor moldoveanului găsit mort în Franța: ”Să arătăm sprijin și ajutor în necaz”. Iată unde puteți face donațiile

Uneori nu e suficient doar sa plângi cu cei ce plâng. Trebuie să arătăm sprijin și ajutor în necaz … E nevoie sa fim alături de familia îndurerată.

Mica ta contribuție poate ajuta cei trei copii să-și revadă tatăl, chiar dacă o fac pentru ultima dată.

Drama aceasta a început acum 12 zile, când pentru ultima dată, Dona, soția lui Petru i-a auzit vocea la telefon, spunându-i că merge să facă ultimile cumpărături pentru cei trei copii și că în câteva zile vor fi din nou acasă împreună, ca familie.

Mare ne-a fost fost durerea când am fost anunțați că sufletul neînsuflețit a lui Petru a fost găsit zăcând într-o pădure din apropierea orașului Champingny-sur-Marne.

Acum cei trei copii își așteaptă tatăl să-l îmbrățișeze, însă nu vor primi nici o îmbrățișare înapoi. Vor trebui să sărute obrazul rece al tatălui lor. E o poveste prea trista pentru niște îngerași care își iubesc la infinit tatăl. Și care pentru ei va rămâne doar o amintire.

Condiția de a-și revedea tatăl este una bănească, pentru că taxele pentru repatrierea trupului neînsuflețit sunt mari, iar această familie îndurerată au nevoie de susținerea noastră.

Vă rugăm să contribuiți la strângerea celor 3.300 de euro pentru repatrierea trupului tatălui lui Andreea, Nikita și Vasile și a soției preaiubite.

Toți cei cu inima mare și care ar dori să contribuie financiar pentru repatrierea lui Petru, o pot face donând la următoarele date bancare:

Numele: MARIANA GROZA
IBAN: FR76 1010 7002 2700 5180 6915 121

Articole similare
Comentarii