Moldovean din diaspora: ”Acum avem banditism la nivel de stat”

A plecat din R. Moldova acum 20 de ani pentru că nu a acceptat să lucreze cu ”bandiții”. Vorbim despre conaționalul nostru Alexandru Melnic, fost ofițer de poliție originar din orașul Orhei și stabilit în Italia de 20 de ani.

”Am lucrat inspector în poliția criminală și inspector de sector. Era dificil pentru că poliția pe atunci primea salariu odată la 6-7 luni. Trebuia să faci ceva. Ori trebuia să accepți ofertele de la bandiți ori trebuia să pleci. Am ales să plec”, a povestit Alexandru Melnic în cadrul emisiunii ”Vocea Diasporei”, difuzată pe Portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS.

Emigrarea nu a fost ușoară, fiindcă a intrat clandestin în Italia.

”Nimeni fiind în străinătate nu își uită țara. Vrei nu vrei, îți dai seama că nu s-au schimbat cu mult lucrurile. Dar în ceea ce privește banditismul, acum avem un banditism la nivel de stat.  În anii 90 s-a întâmplat să întâlnesc în gașca de bandiți și un deputat din Parlamentul R. Moldova. Atunci am fost rugați să ieșim și să plecăm. Atunci s-au unit politicienii cu bandiții”, crede conaționalul nostru.

Iată câteva dintre declarațiile pe care le-a făcut conaționalul nostru din Germania la emisiunea :

*R. Moldova ca stat niciodată nu a existat. A fost un stat capturat de mafioții din URSS care nu au creat un stat sau o economie stabilă.
*R. Moldova este un stat drogat care care trăiește ca ”narcomanul” de la doză la doză, așa cum trăim noi de la ajutor la ajutor
*Dacă nu va fi un candidat unic de dreapta la alegerile din toamnă, vom pierde din nou alegerile
*Sunt propuneri să înaintăm un candidat unic din partea diasporei
*Dacă vor câștiga iar socialiștii alegerile, văd o distrugere totală și sfârșitul R. Moldova.

Emisiunea integrală o puteți urmări accesând link-ul de mai jos:

Articole similare
Comentarii