Noi detalii pentru moldovenii eligibili să primească ajutoare din partea statului italian

Noi informații pentru moldovenii eligibili să primească ajutoare din partea statului italian. Poşta italiană urmează să emită carduri de creditare beneficiarilor, conform regulilor care urmează să fie elaborate, iar cardurile să ajungă la solicitanţi în cursul lunii aprilie. Abia în luna mai banii efectiv vor intra în posesia celor care se încadrează în criterii.

Ministrul Dezvoltării Economice al Muncii și Politicii Sociale și vicepreședinte al Consiliului de Miniștri, Luigi Di Maio, a prezentat ieri, cu mare fast, la Roma, un card exemplu care reprezintă instrumentul de plată prin care beneficiarul va primi banii și va putea efectua tranzacții în urma acordării venitului de cetățenie (reditto di cittadinanza).

Cardul este de culoare galbenă și va putea fi folosit de beneficiari pentru a face cumpărături și a plăti utilitățile. Cererile pot fi depuse între 6 și 31 martie.

În același context, Di Maio a prezentat și site-ului dedicat venitului de cetățenie, unde puteți găsi toate informațiile care vă interesează.

https://www.redditodicittadinanza.gov.it/

Pe acest site veți putea depune cererile pentru a beneficia de venitul de cetățenie.

Articole similare
Comentarii