O moldoveancă, ”badante” în Italia, a fost găsită moartă în casa unde lucra

O moldoveancă ce muncea în calitate de ”badante” în Italia a fost găsită moartă ieri după-amiază, în casa unde lucra. Tragedia s-a produs în regiunea Lombardia.

Intervenția carabinierilor a avut loc în jurul orei 16.00, când feciorul bătrânei care locuiește în apartament a intrat în casă pentru a-și vedea mama. Însă, în dormitor, acesta a găsit trupul fără suflare al badantei, o moldoveneancă, în vârstă de 55 de ani, care lucra în această familie de câteva luni, transmite presa locală.

Fața moldovencei era de sânge, având o tăietură în zona nasului. Bărbatul a sunat imediat la 112, unitatea medicală a venit la fața locului, însă nu au mai putut face nimic pentru moldoveancă, decât să constate moartea acesteia.

Investigațiile sunt în desfășurare

Pe acest caz a fost deschisă o anchetă. Este necesară efectuarea unei autopsii pentru stabilirea cauzei morții. Chiar dacă este nevoie de acordul rudelor pentru efectuarea autopsiei, medicul legist a dispus efectuarea acesteia, mai scrie presa italiană.

Accident sau probleme de sănătate?

Doar o autopsie va clarifica această tragedie și se va afla ce s-a întâmplat în realitate. Anchetatorii nu exclud nicio ipoteză, chiar dacă în momentul de față pare plauzibilă posibilitatea ca moartea să fi survenit în urma unor probleme de sănătate. E posibil ca femeia de 55 de ani să își fi pierdut cunoștința, să fi căzut și să se fi lovit de mobilierul din dormitor.

Articole similare
Comentarii