O româncă a fost găsită moartă după 3 săptămâni, într-o casă din Italia

O româncă a fost găsită moartă într-o casă din localitatea Fasano, din Italia. Femeia a murit singură și, foarte probabil, decesul a survenit în urmă cu 3 săptămâni, spun anchetatorii.

Cadavrul româncei a fost descoperit într-o casă de pe via Tessera, o stradă lăturalnică din centrul localității Fasano.

Polițiștii italieni spun că trupul neînsuflețit era într-o stare avansată de descompunere, semn că moartea a survenit în urmă cu aproximativ 3 săptămâni, scrie observator.tv.
De altfel, acum 3 săptămâni, femeia de 52 de ani a avut ultima conversație la telefon cu fiicele sale, din România. Îngrijorate că mama nu le mai răspunde, tinerele au alertat proprietarul italian al casei, iar vineri au luat chiar ele avionul spre Italia.

Proprietarul, care a chemat poliția, spune că un miros puternic venea din încăpere, atunci când a găsit-o moartă pe româncă. În Italia, femeia, care venise la muncă, locuia singură.

Polițiștii iau în calcul varianta unui deces din cauze naturale, mai ales că victima avea probleme cu inima, spune Quotidiano di Puglia. Pentru că locuia singură, nu a avut pe cine să alerteze.

Autopsia a fost efectuată în cursul dimineții de sâmbătă, iar dacă vor fi confirmate cauzele naturale, trupul va putea fi ridicat de familie, pentru repatriere.

Articole similare
Comentarii