O tânăra moldoveancă din Spania, ucisă cu sânge rece de către iubitul ei

O tânăra originară din R. Moldova, în vârstă de 26 de ani, stabilită în Spania, a fost găsită moartă într-un câmp de la marginea orașului Ulldecona (Tarragona), la 50 de zile de la dispariția ei. Nelea S. A fost dată dispărută pe 15 februarie chiar de iubitul ei, de origine română.

Cei doi locuiau în Vinaros, o localitate din Castellon (Spania), iar înainte de dispariția moldovencei, ea şi iubitul ei ar fi fost văzuţi în timp ce se certau în faţa unui club de noapte.

Potrivit unor surse, tânăra a fost lovită de mai multe ori de iubitul ei, după care nu a mai fost văzută întorcându-se acasă, notează elespanol.com.

Iubitul moldovencei şi alţi doi români, arestaţi pentru crimă

O anchetă de proporţii a fost declanşată după ce poliţiştii spanioli au stabilit că dispariţia moldovencei este una extrem de ciudată.

Anchetatorii au verificat mai multe ipoteze şi l-au chemat la audieri pe iubitul fetei. Acesta şi-ar fi schimbat declaraţiile de mai multe ori, iar în urmă cu câteva zile a recunoscut că a omorât-o pe fată.

Mai mult, românul de 22 ani a povestit că după ce a omorât-o pe iubita sa, împreună cu doi prieteni, a îngropat-o pe un câmp de la marginea oraşului Ulldecona.

Românul le-a indicat anchetatorilor locul în care a îngropat-o pe moldoveancă, el fiind acuzat de crimă şi arestat. Alături de acesta, alţi doi cetăţeni români au fost puşi sub acuzare şi arestaţi, transmite observator.tv.

Articole similare
Comentarii