Povestea de emigrare a conaționalei noastre Florentina Negreț, consultant financiar în Germania

Portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS continuă seria de interviuri cu conaționalii noștri stabiliți în străinătate în cadrul proiectului ”Diaspora românească în acțiune”.

Astăzi vă invităm să o cunoașteți pe Florentina Negreț, originară din Satu Mare, a cărei poveste de emigrare începe la 25 de ani. De cinci ani, conaționala noastră este stabilită în Germania, a ales drumul emigrării pentru a-i oferi copilului ei cu probleme de sănătate, un viitor mai bun.

În Germania, Florentina Negreț este consultant financiar, administrează Biroul de integrare PS Dienst și oferă consultanță cetățenilor de diferite naționalități în procesul de integrare în această țară.

”Promovez cu mare drag obiceiurile românești și sunt mândră că sunt româncă. Vreau să le transmit românilor să fim cât se poate de uniți și să nu uităm că oamenii au nevoie de oameni”, a ținut să transmită conaționala noastră.

Interviul integral cu românca din Germania, Florentina Negreț, îl puteți urmări accesând link-ul de mai jos:

 

*Acest proiect este realizat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului -Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

*Conținutul acestui material nu reprezintă poziția oficială a Secretariatului General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

Articole similare
Comentarii