Prezentare de modă la Londra în susținerea tinerilor bolnavi de cancer

Moldoveanca Daniela Costin, antreprenoare la doar 18 ani, a desfășurat un fashion show la Londra, cu genericul “Continental Fashion Event”, pentru a susține tinerii bolnavi de cancer. Prezentarea de modă a fost organizată în colaborare cu London Make-up Academy.


Patru din cei mai cunoscuți designeri și-au unit puterile ca să ofere un suport organizației de asistență a adolescenților bolnavi de cancer. Pe lângă prezentarea de modă propriu-zisă, participanții la eveniment au vorbit și despre problemele de sănătate cu care se confruntă adolescenții din Regatul Unit în fiecare zi. Împreună cu organizatorii Miss Continental din Marea Britanie, precum și datorită veniturilor din vânzarea biletelor, designerii au făcut o schimbare în viața adolescenților care suferă de cancer.

Designerul L. Cathrinecare a deschis spectacolul cu o colecție excepțională în alb și negru, iar Ecaterina Lefter și-a prezentat prima sa colecție creată în tonuri pastelate. De asemenea, La boutique Secret a adus în fața publicului ultima sa colecție “Black and Beautiful” bazată pe elementele stilului afro. Defilarea de modă s-a încheiat cu o colecție elegantă, ce conține detalii lucrate manual de brandul Malliny designerul caruia este Lilia Bezer. Colectia venită din Moldova a fost preferata publicului din Londra.


Și prietenii tăi merită să cunoască această informație. De aceea distribuie pe Facebook, pune LIKE, invită prietenii să aprecieze pagina de Facebook Elena Robu Blog și să se înscrie în grupul Vocea diasporei. 

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Elena Robu

Articole similare
Comentarii