Românii, pe lista neagră a imigranților ilegali care intră în SUA

România a fost enumerată printre țările de proveniență a imigranților ilegali, care iau zilnic cu asalt frontiera dintre SUA și Mexic.

Un responsabil al autorității de frontieră din SUA l-a informat în legătură cu acest lucru pe președintele Donald Trump, în fața jurnaliștilor, scrie www.newsweek.ro.

Zilele trecute, după ce s-a adresat națiunii americane printr-un discurs televizat de la Casa Albă, Donald Trump a mers în localitatea de frontieră McAllen, din sudul statului Texas, pentru a discuta cu autoritățile americane despre situația imigrației ilegale.

Cu acest prilej, un reprezentant al autorității de frontieră i-a spus președintelui american că imigranții care trec ilegal frontiera nu provin doar din Mexic și America Latină, ci și din țări precum ”India, Pakistan, China, România, Ecuador, Nicaragua”.

„Este vorba de 41 de țări diferite. Numai în ultimele 24 de ore am reușit să oprim 133 de oameni din alte zone decât Mexic și America Latină”, a spus reprezentantul autorității, în materialul video pe care îl puteți urmări aici.

Președintele Donald Trump a comentat: ”Așadar, oameni din toată lumea exploatează vulnerabilitățile frontierei. Legile trebuie întărite, avem nevoie de securitate la granițe. Avem nevoie de o barieră, de un zid, spuneți-i cum vreți. nu contează că e din oțel sau din beton”, a spus Trump.

Articole similare
Comentarii