Și-a pierdut ambele brațe după ce i-a explodat o petardă în mână

Și-a pierdut ambele brațe: În seara zilei de , 1 ianuarie 2019, un adolescent și un prieten de-al său au găsit pe stradă o petardă neexplodată pe care au decis să o aprindă. Incidentul s-a întâmplat în Italia, localitatea Canicattì din provincia Agrigento.

Tânărul de 15 ani, originar din România, care este rezident în localitatea Naro din aceeași provincie, se pare că a aprins petarda, dar n-a apucat s-o mai arunce fiindcă i-a explodat în mâini, relatează ziarul local Grandangolo Agrigento. Explozia i-a provocat tânărului răni foarte grave la amblele brațe și l-a rănit ușor și pe prietenul său, scrie rotalianul.com.

Adolescentul român a fost găsit de personalul de pe ambulanță într-o baltă de sânge și a fost transportat de urgență la spitalul din Canicattì, dar rănile provocate de explozie la brațele sale au fost atât de grave încât a fost nevoie să fie transferat la spitalul din Palermo.

Din păcate, nici acolo medicii nu au putut face prea multe pentru a-i salva brațele și a fost nevoie să i le amputeze pe amândouă, mai precizează sursa citată.

Comisariatul de Poliție din Canicattì conduși de Cesare Castelli, investighează acum pentru a descoperi cum a ajuns acea petardă în stradă.

Articole similare
Comentarii