Suferința unei familii: doi frați, unul în Italia și celălalt în România, au murit în aceeași zi, de aceeași boală

Un şofer român de camion a murit în Italia, în aceeaşi zi în care fratele lui se stingea, în ţară. Amândoi au fost răpuşi de aceeaşi boală şi au lăsat în urma lor un ocean de lacrimi şi durere.

O mamă îşi plânge fii, morţi amândoi în aceeaşi zi. Tanti Angi era la căpătâiul lui Ionel, care murea într-un spital din România, când a aflat că s-a stins şi Nicuşor, celălalt fiu al ei, la Treviso, în Italia. Amândoi sufereau de cancer şi în ciuda luptei cu boala, amândoi au pierdut.

Nicuşor Rusu avea 42 de ani şi era şofer de TIR în Italia. Avea un băieţel de 3 anişori, Nicolas, de care era foarte mândru. Nicuşor a urmat mai multe tratamente, dar nu a putut să învingă boala. Prietenii au demarat o acţiune de strângere de fonduri pe Facebook, pentru a ajuta la repatrierea trupului său, scrie observator.tv.

“Dragi Prieteni, în dimineața zilei de luni când Nicușor Rusu se stingea din viață… familia lui din România plângea trecerea în neființă și a fratelui lui Nicusor, Ionel Rusu și acesta suferind de cancer… da în aceiași dimineață, ați citit bine. Nu-mi pot imagina cât de mare e suferința familiei, a mamei lor, neputând fi alături de ambii în același timp. Cu ajutorul nostru poate măcar să-și ia ADIO și de la Nicușor. Sunt convins că îi purtăm în rugile noastre, dar putem să participăm cel puțin astfel și la ușurarea crizei financiare. Vă transmit recunoștință lui Angi Rusu și totodată mulțumesc anticipat pentru donațiile voastre. Dumnezeu să vă Binecuvânteze“, a povestit unul dintre prietenii lui Nicuşor, pe Facebook.

Mama celor doi băieţi îl aşteaptă şi pe Nicuşor acasă, la Galaţi, să îl îngroape lângă Ionel. Durerea ei nu se va stinge vreodată, dar măcar poate să îi plângă împreună.

Articole similare
Comentarii