Un român din Italia, urmărit de poliție, a murit chiar sub ochii oamenilor legii

Sfârșit tragic pentru un tânăr român din Italia, în vârstă de 33 de ani. Urmărit de polițiști la Roma, după ce a comis un furt, a căzut în timp ce fugea, s-a lovit la cap și și-a dat sufletul sub ochii urmăritorilor săi, informează presa italiană, citată de www.rotalianul.com.

Bărbatul român, în timpul nopții de 7 spre 8 ianuarie, în jurul orei 02:00, a furat o mașină Volkswagen Tiguan care era echipată cu dispozitiv de alarmă și urmărire prin satelit. Compania de securitate a denunțat imediat furtul la autorități iar polițiștii s-au pus pe urmele automobilului.

Mașina a fost interceptată la scurt timp, pe via di Vigna Girelli, în cartierul Portuense și astfel a început urmărirea. Pe via Salvatore Rebecchini, în zona Magliana, șoferul a pierdut controlul asupra volanului iar autoturismul a deraiat oprindu-se în afara carosabilului, pe trotuar. Românul a ieșit din mașină și a început să fugă pe jos, dar la un moment dat a căzut și s-a lovit puternic la cap. Impactul i-a fost fatal, tânărul și-a dat sufletul sub ochii urmăritorilor săi.

Polițiștii au chemat imediat în ajutorul său personalul sanitar de la 118, dar la sosirea ambulanței medicul nu a putut decât să constate decesul bărbatului român.

Articole similare
Comentarii