(VIDEO) Ați fost victima unui accident în Franța, Luxemburg sau Belgia? Iată care este procedura de despăgubire

Ați fost victima unui accident în Franța, Luxemburg sau Belgia și nu cunoașteți care este procedura de despăgubire sau unde să vă adresați? Fie că este vorba despre un accident de mașină, sau un accident de muncă, Cabinetul de avocatură Radu Duță apără victimele de accidente în Franța, Luxemburg și Belgia.

Avocatul Radu Duță a realizat un video pentru conaționalii noștri din diaspora în care explică cum procedează în practică Cabinetul său de avocatură în cadrul procedurilor de despăgubire a victimelor de accidente. Procesul poate dura cel puțin între un an sau un an și jumătate în Franța și Luxemburg.

Românul Radu Duță a absolvit Facultatea de Drept din Paris, a urmat un master în Germania, și apoi un master de drept european în Luxemburg. A ales să se stabilească cu traiul și să deschidă un cabinet de avocatură în Luxemburg fiindcă este o țară dinamică din punct de vedere economic, dar și pentru faptul că este multiculturală.

În cadrul unui interviu pentru Portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS, românul Radu Duță a acceptat să împărtășească din experiența sa, să vorbească despre meseria de avocat, relația cu clienții și românii din diaspora, dar și serviciile pe care le prestează Cabinetul său de avocatură.

Cabinetul de avocatură al românului Radu Duță din Luxemburg: ”Avem datoria de a munci pentru clienții care ne onorează cu încrederea lor”

Avocatul Radu Duță poate fi găsit la numărul de telefon 00352 621 62 89 76 sau puteți trimite un e-mail pe adresa următoare [email protected].

De asemenea, mai multe informații despre Cabinetul de Avocatură Radu Duță găsiți pe site-ul cabinetului www.rduta.lu.

Articole similare
Comentarii