(video) Generalul Ion Costaș, internat la spital, după ce a suferit un accident rutier

Generalul Ion Costaș, internat la spital. Deputatul din primul Parlament, primul ministrul de Interne și ulterior al Apărării, a ajuns la Spitalului Militar Central din Chişinău, cu fracturi ale bazinului, după ce a suferit un accident rutier.

Accidentul a avut loc în apropierea locuinței sale din centrul capitalei, pe 9 august. Starea de sănătate a generalului este stabilă, dar fractura de bazin, care a survenit în urma accidentului, va necesita îngrijiri medicale cel puţin trei luni de zile, scriu jurnaliștii din România.

Generalul Costaș a declarat pentru blogul www.elenarobu.md că accidentul nu este întâmplător, adăugând faptul că ”nu mor caii când vor câinii”.

Foto: Dacian Dumitrescu

Jurnalistul din România, Dacian Dumitrescu l-a vizitat pe deputatul din primul Parlament, Ion Costaș la Spitalului Militar Central din Chişinău unde a realizat un scurt interviu despre starea de sănătate a generalului Costaș.

Generalul Costas Ion la spitalul militar central Chisinau.

Gepostet von Dacian Dumitrescu am Donnerstag, 30. August 2018

Iată ce scriu jurnaliștii din România despre acest accident:
https://adevarul.ro/news/eveniment/generalulr-ion-costas-victima-regimului-controlat-oligarhul-vladimir-plahotniuc-intereselor-federatiei-ruse-rmoldovao-1_5b83b61edf52022f75d9bc28/index.html

Generalul Ion Costaș este născut în 1944, originar din satul Țarigrad, raionul Drochia. Între anii 1949-1957, s-a aflat împreună cu părinții în Kazahstan, unde aceștia fuseseră deportați ca urmare a condamnării la 25 ani de muncă silnică (fiind acuzați că sunt complici fasciști).  (sursa: wikipedia.org)

Articole similare
Comentarii