(VIDEO) Premierul italiei în vizită la barul româncei care a înfruntat mafia din Roma. Iată ce i-a spus

Premierul Italiei, Giuseppe Conte, a vizitat ieri barul româncei care a avut curajul să-i înfrunte pe membrii unui clan Mafiot, care a fost decorată săptămâna trecută de președintele republicii cu cea mai înaltă distincție civilă.

Premierul Conte le-a spus jurnaliștilor că a vizitat ”Roxy Bar” pentru că vrea să facă publicitate locului și să ajute la dezvoltarea afacerii, relatează Il Messagerro, citat de Știrile ProTV.

”De ce această vizită neașteptată? Nu am venit din solidaritate, pentru statul a arătat deja asta. Președintele Matarella i-a decorat deja pe aceștia oameni, proprietarii barului sunt Cavaleri ai Republicii. Eu am venit să testez cafeaua și pot să vă spun că este foarte bună. Și am venit să le fac publicitate, pentru că, după ce se sting reflectoarele, se uită, nimeni nu-și mai amintește ce s-a întâmplat”, a declarat Giuseppe Conte.

Roxana este proprietara Roxy Bar, de la periferia Romei. Anul trecut, a dat dovadă de un curaj ieșit din comun când i-a înfruntat de membrii unui clan mafiot celebru – Casarmonica. Datorită ei, justiția italiană i-a condamnat la pedepse cuprinse între 3 și 5 ani de închisoare pe trei dintre membrii clanului.

Articole similare
Comentarii