(VIDEO) Tânăra care vrea să deschidă o școală de efecte speciale la Chișinău

Valeria Railean este o tânără ambițioasă din Chișinău, care și-a făcut studiile la una dintre cele mai cotate Universități de Efecte Speciale din Lume care se află în Montpellier, Franța. Pentru că studiile la această Universitate ajung să coste mii de euro pe an, Valeria a fost nevoită să lucreze pentru a-și asigura traiul și o parte din studii.

Tânăra mi-a povestit că nu a avut weekend-uri libere mai mulți ani, iar ultimele câteva luni a stat doar în Universitate până aproape de miezul nopții, muncind la lucrarea ei de master.

A decis să meargă la Londra, unde se va angaja la un studio de film și publicitate. Dar are planuri frumoase și pentru Moldova: vrea să deschidă o școală de efecte speciale la Chișinău.

În interviul video de mai jos aveți posibilitatea să o descoperiți pe tânăra extrem de perseverentă, Valeria Railean, să aflați cum au fost studiile în Franța, ce crede despre cinematografia moldovenească și ce planuri are pentru viitor.

Iar aici găsiți trailer-ul pentru scurt-metrajul realizat de Valeria și alți 4 colegi de-ai săi la finalul studiilor de masterat.

Articole similare
Comentarii