(VIDEO) Tatiana Cazacu din Italia: Numai unirea cu România este salvarea noastră. Snegur ne-a trădat și ne-a vândut cu tot cu papuci

Conaționala noastră stabilită de 18 ani în Italia unde este profesoară de limba engleză, română și rusă, Tatiana Cazacu spune, în cadrul emisiunii Vocea Diasporei, pe portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS, că are o idee cum putem ieși din impasul în care s-a pomenit R. Moldova.

”Numai unirea cu România este salvarea noastră, numai Unirea ne va ajuta să ne rezolvăm problemele”, susține basarabeanca.

”După părerea mea să fi fost unirea acum 30 de ani era mult mai ușor. Dar cu părere de rău Snegur, Sangheli și compania, ne-au trădat și ne-au vândut cu tot cu papuci. Unica persoană în care aveam atunci încredere a fost Mircea Druc, dar a fost nevoit să plece din țară, deoarece dacă nu pleca poate nu mai era. Să nu uităm și de răposații Doina și Ion Aldea-Teodorovici, de răposata Leonida Lari”, a continuat Tatiana Cazacu.

Conaționala noastră este de părere că pe noi, românii, ne-au dezbinat nu doar rușii și Rusia, dar ne-au dezbinat ai noștri.

”Îmi doresc unirea pentru nepoți, ca ei să aibă un viitor mai bun. Ei sunt lumina ochilor noștri”, a punctat Tatiana Cazacu.

Articole similare
Comentarii