Zi importantă mâine pentru Moldova la Jocurile Olimpice de iarnă 2018

0

Pentru R. Moldova, mâine este o zi extrem de importantă la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018 care se desfășoară la PyeongChang, Coreea de Sud. Sportivul Nicolae Gaiduc va evolua începând cu ora 15.54 (ora locală) la proba de Cross-Country skiing pe o distanță de 15 km.  El va porni în competiție de pe poziția 109, din totalul de 119 sportivi înscriși în cursă.

Pe umerii schiorului moldovean este o mare responsabilitate, pentru că vrea să reprezinte, ca orice sportiv, cu demnitate țara sa.

Amintesc faptul că sportivul Nicolae Gaiduc este originar din Ungheni, iar toate succesele spune că i le datorează fratelui său, multiplu campion național la atletism, maratonist, premiant la numeroase competiții internaționale.

Întreaga poveste a schiorului o puteți citi aici:

R. Moldova la Jocurile Olimpice de Iarnă

Cu această ocazie, îi urez mult succes și curaj sportivului Nicolae Gaiduc pentru proba de mâine și să obțină rezultatul pe care îl merită și la care a muncit în această perioadă!

Sportul respectiv este unul nou pentru R. Moldova, iar Nicolae Gaiduc s-a ambiționat să aducă R. Moldova în lista țărilor care practică acest tip de sport, destul de dificil de altfel. Există deja țări cu tradiție de zeci de ani și cu sportivi care au devenit campioni, de-a lungul anilor, de aceea îi urăm sportivului moldovean să își depășească propriile limite și poate și propriile previziuni pentru un clasament pe care probabil și l-a făcut deja. Nu va fi ușor, dar îi urăm să se claseze pe un loc mai bun decât propriile lui așteptări!

Și prietenii tăi merită să cunoască această informație. De aceea distribuie pe Facebook, pune LIKE, invită prietenii să aprecieze pagina de Facebook Elena Robu Blog și să se înscrie în grupul Vocea diasporei. 

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Elena Robu

Comentarii Facebook

comments

Distribuie.
error: Content is protected !!