Ziua Românilor de Pretutindeni: Mesajul de felicitare al secretarului de stat al DRP, Ovidiu Burdușa

Cu prilejul Zilei Românilor de Pretutindeni, sărbătorită în fiecare an, în ultima duminică a lunii mai, secretarului de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, Ovidiu Burdușa, vine cu un mesaj adresat conaționalilor din afara granițelor.

”Este o zi care ne aduce aproape unii de ceilalți, indiferent de granițe și ne unește prin tot ce avem mai bun și frumos ca popor: limbă, credință, tradiții”, transmite în mesajul său de felicitare Ovidiu Burdușa.

Mesajul integral al secretarului de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni îl găsiți accesând linkul de mai jos.

La mulți ani, dragi români de pretutindeni!

La mulți ani, dragi români de pretutindeni! 🇷🇴Vă invităm să ascultați mesajul secretarului de stat Ovidiu Burdușa, adresat conaționalilor din afara granițelor, cu prilejul Zilei Românilor de Pretutindeni, sărbătorită în fiecare an, în ultima duminică a lunii mai!

Gepostet von Departamentul pentru Românii de Pretutindeni am Sonntag, 31. Mai 2020

Cu această ocazie, Portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS transmite sincere felicitări românilor din întreaga lume. Împreună suntem o forță. Doar prin implicarea fiecăruia dintre noi putem schimba în bine mersul lucrurilor acasă.

La mulți ani, dragi români de pretutindeni! 

Articole similare
Comentarii