Familie de români incendiată în Valencia (Spania): „Veți ard de vii, de acolo nu mai ieșiți”

Familie de români incendiată în Valencia (Spania). Două incendieri care s-au întâmplat două nopți la rând au avut loc la periferia unui cartier din orașul Valencia, provincia Valencia (Spania). Incendierile au fost provocate de aceeași persoană, un bărbat recidivist la o casă în care locuiesc trei români, soț, soție și un alt bărbat, prieten al familiei.

Cei trei români sunt speriați și se tem pentru viața lor. „Credeam că aici în Spania vom trăi mai bine, dar cineva vrea să ne omoare”, a spus unul dintre români pentru publicația spaniolă LasProvincias.es, citată de www.periodicoelrumano.es.

Scăparea a venit de la o vecină care a sunat la 112, anunțând poliția și pompierii care i-au scăpat teferi din coșmarul trăit a doua oară. Poliția și pompierii au intervenit înainte de a se întâmpla o tragedie. Poliția e pe urmele făptașului. În urma investigațiilor, s-a constatat că bărbatul este un cetățean spaniol recidivist, cu mai multe antecedente, nefiind prins până acum.

Acum cei trei români dorm în casă cu mai multe bidoane cu rezerve de apă, temându-se pentru viața lor. Nicu a spus cu lacrimi în ochi că „dacă nu îl bagă la pușcărie, nu vom mai trăi mult”. ”Vrem să putem trăi în pace și să nu ne mai facă rău acest bărbat”, a mai spus românul conform LasProvincias.es.

Articole similare
Comentarii