Româncă bucătar șef la un restaurant din Spania: Cei care suntem în străinătate, trăim pentru România sufletește

Portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS continuă seria de interviuri cu conaționalii noștri stabiliți în străinătate în cadrul proiectului ”Diaspora românească în acțiune”.

Astăzi vă invităm să o cunoașteți pe Daniela Emilia Roman, originară din județul Teleorman, a cărei poveste de emigrare începe acum 6 ani, când a decis să plece în Spania pentru a asigura o viață mai bună copiilor săi.

În Spania, Daniela Emilia Roman a ajuns bucătar-șef la un restaurant spaniol, iar gastronomia românească ajunge astfel să fie cunoscută și în această țară.

Despre România vorbește doar cu dragoste și respect. ”Simțim România, sărbătorile românești în special, mult mai mult decât atunci când eram acasă. Sărbătorile românești în străinătate nu sunt materiale, ele sunt sentimentale. Cei care suntem în Spania, trăim pentru Romania sufletește”, a ținut să transmită conaționala noastră.

Interviul integral cu românca din Spania, Daniela Emilia Roman, îl puteți urmări accesând link-ul de mai jos:

 

 

*Acest proiect este realizat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului -Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

*Conținutul acestui material nu reprezintă poziția oficială a Secretariatului General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

 

Articole similare
Comentarii