(video) Când ții în palme în același timp Marea Mediterană și Munții Alpi

O nouă promenadă și un plus la sănătatea corporală și mentală. De această dată am avut de parcurs un traseu de 10 km, cu panorame care se întind de la Marea Mediterană la Munții Alpi. Am avut un timp superb ca să putem admira și soarele de pe Mediterană, dar și zăpada munților Alpi. Imaginile spectaculoase le aveți în video-ul de mai jos

Prima atracție a traseului sunt aceste ruine ale cimitirului Sf. Petru din localitatea Aspères, cu morminte ce datează din anii 1880.


Și ca de fiecare dată, traseele sunt bine amenajate, cu indicatoare de orientare, nu ai cum să te rătăcești, ceea ce de fapt lipsește în R. Moldova.

Cu un minim efort am urcat o altitudine de 235 de metri de unde putem admira împrejurimile.


Pe traseu, la altitudine, găsim și o tablă de orientare, iar de aici ni se deschide o altă panoramă magnifică.
Interesantă a fost și această grotă calcaroasă, de fapt unul din punctele de atracție ale acestui traseu. Te ajută bine în aceste momente o lampă de buzunar pentru a vedea ce poate desena natura din rocile calcaroase.

 

 

 

 

 

 


Pe drum, ne întâlnim cu o mulțime de oameni pasionați de drumeții. Și de fiecare dată salutul este cel care face conexiunea între noi.

Așadar, un parcurs de 10 km, 3,5 ore de drumeție și un plus la sănătatea corpului și a minții. Faceți la fel, pentru că mișcarea înseamnă viață!

Și prietenii tăi merită să cunoască această informație. De aceea distribuie pe Facebook, pune LIKE, invită prietenii să aprecieze pagina de Facebook Elena Robu Blog și să se înscrie în grupul Vocea diasporei. 

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Elena Robu

 

Articole similare
Comentarii