A murit solista trupei Roxette

Solista trupei Roxette, Marie Fredriksson, a murit la vârsta de 61 de ani, potrivit unui anunţ făcut de managera artistei.

Una dintre cele mai populare cântăreţe din lume, Marie Fredriksson a murit pe 9 decembrie.
„Cu profundă tristeţe vă anunţăm că una dintre cele mai mari şi mai iubite artiste s-a dus. Marie Fredriksson a murit în dimineaţa zilei de 9 decembrie din cauza problemelor mai vechi de sănătate pe care le avea“, a transmis managera cântăreţei, Marie Dimberg, potrivit presei suedeze, citată de adevarul.ro.
În urmă cu 16 ani, Marie Fredriksson a suferit o operaţie pe creier din cauza unui cancer agresiv.
Jumătatea solistei din Roxette, Per Gessle, a transmis un mesaj emoţionant prin care şi-a exprimat durerea pierderii celei care i-a fost nu doar parteneră de scenă, ci şi cea mai bună prietenă.
Marie Fredriksson şi Per Gessie au format Roxette în 1986, devenind una dintre cele mai iubite trupe suedeze la nivel mondial după ce, trei ani mai târziu, a lansat piesa „The Look“. De atunci, duo-ul a lansat 51 de single-uri, a susţinut peste 560 de concerte în lumea întreagă, a vândut peste 75 de millioane de albume şi a ajuns în fruntea topului american Billboard de patru ori. Printre cele mai cunoscute melodii se numără „It Must Have Been Love“, „Joyride“, „Listen To Your Heart“ şi „The Look“.
În paralel, Marie Fredriksson s-a bucurat şi de o carieră solo de succes, printre cele mai îndrăgite creaţii ale sale fiind baladele „Still Smelling Love“, „Faith“ şi „Sparvöga“.
Articole similare
Comentarii