Atenție la controale în Italia la microbuze și autobuze din Republica Moldova și România. Șoferi amendați cu mii de euro

Atenție la controale în Italia la microbuze și autobuze din Republica Moldova și România. Săptămâna trecută polițiștii italieni au efectuat controale în Corso Ferrara din Torino unde au verificat microbuze și autobuze care efectuează transport de călători și de pachete în Republica Moldova și România. Doi șoferi au fost sancționați cu 2 666 de euro pentru că nu dețineau autorizațiile corespunzătoare pentru activitatea pe care o desfășurau, transmite rotalianul.com cu referire la presa italiană.

Au fost controlate în total cinci vehicule, înmatriculate în Moldova și România. La fața locului se aflau numeroase persoane cu intenția de a înmâna transportatorilor pachete cu bunuri diverse și alte bagaje.

De îndată ce au văzut că se apropie mașinile polițiștilor multe dintre persoanele respective s-au îndepărtat în grabă. Cele puține care au rămas au explicat polițiștilor italieni că transportatorii percep circa 80 de euro pentru a duce o persoană în Moldova sau în România, iar la pachet primesc un euro pe kilogram.

Articole similare
Comentarii