Consulatul general de la Barcelona începe recepționarea programărilor cetățenilor în circumscripția consulară Catalonia, Aragon, Valencia, Navarra, Insulele Baleare și Murcia

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță încheierea etapelor de înființare și organizare a activității Consulatului general de la Barcelona.

Consulatul general invită cetățenii moldoveni care vor să solicite servicii consulare să efectueze o programare prealabilă, disponibilă exclusiv online, accesând următorul link. Având în vedere necesitatea efectuării unor aranjamente de ordin tehnic, primirea cetățenilor în audiență va începe din data de 12 aprilie 2021 pentru următoarele servicii: acțiuni notariale, acte de stare civilă, emigrarea autorizată, renunțare/dobândire a cetățeniei.

Coordonatele de contact: Carrer de Corsega 329, cod poștal: 08037, numărul de telefon: +34634895940, email: [email protected].

Informații detaliate cu privire la activitatea și serviciile prestate pot fi consultate pe pagina web a Consulatului general: barcelona.mfa.gov.md, iar activitatea acestuia poate fi urmărită și pe pagina Facebook.

Înființarea Consulatului general al Republicii Moldova în orașul Barcelona vine să sprijine comunitatea de cetățeni moldoveni aflați pe teritoriul Spaniei și să impulsioneze relațiile moldo-spaniole în domeniul economic, cultural și științific„, precizează MAEIE.

Articole similare
Comentarii