S-a jucat cu propria viață, dar și cu viețile altora. A murit șoferița care a provocat teribilul accident de la Buiucani

Șoferița Porsche-ului care a provocat teribilul accident de la Buiucani a decedat. Anunț a fost făcut în această dimineață.

Accidentul a provocat nenumărate discuții în societate, a ridicat întrebări cu privire la respectarea legii în R. Moldova, a condamnat practicile nocive când mita și corupția ucid.

Este un caz care trebuie să rămână în memoria colectivă ca un exemplu că așa nu se mai poate, çă nu mai pot fi tolerate niciun fel de cazuri de mită, cumetrism, corupție. Dar, probabil mai este nevoie de încă mulți morți pentru ca oamenii să înțeleagă gravitatea lucrurilor și să vrea să oprească o societate care continuă să degradeze sub ochii noștri.

Amintim că, accidentul s-a produs la 30 septembrie, la intersecția străzilor Alba Iulia și Onisifor Ghibu din Capitală. Un troleibuz de pe ruta 21 a fost tamponat de un autovehicul de model Porsche Cayenne, care se deplasa cu 130km/h.

În urma coleziunii, un bărbat, pasager al automobilului, a decedat pe loc, iar la spital au ajuns 25 de persoane, cu diferite traumatisme.

Articole similare
Comentarii