Șapte pasageri dintr-un autocar Flixbus, răniți în urma coliziunii cu un camion

Trei persoane au fost grav rănite după ce un autocar Flixbus s-a ciocnit miercuri, 5 iunie, cu un camion pe autostrada A5, lângă Karlsruhe. Pompierii au eliberat una dintre victime dintre fiarele contorsionate.

Alte patru persoane au suferit răni mai puțin grave. Răniții au fost trasportați la spital, informează TheLocal.de.

Restul de 39 de pasageri din autocarul care călătorea de la München la Amsterdam au fost duși la un spital din Weingarten. Au fost consultați și apoi au fost preluați de un autocar de schimb, conform Spiegel Online.

Potrivit poliției, șoferul autocarului nu este vinovat. Șoferul camionului a vrut să intre într-o parcare a cărei intrare era blocată de un alt camion și astfel a tras dreapta nemaiputând să evite autocarul.

Motorul unui autocar Flixbus a luat foc

Pe timpul nopții de miercuri, șoferița unui Flixbus a observat că ceilalți participanți la trafic îi semnalizau că ceva nu este în regulă.

Astfel, șoferița care circula de la Bremen la Hamburg, a tras pe dreapta pe A1 pentru a face verificări și a observat că luase foc compartimentul motorului.

Femeia a evacuat imediat autocarul înainte ca incendiul să se poată răspândi în interior. Toți cei 26 de pasageri au ieșit teferi din autocar.

Aceștia au fost transportați de pompieri la o stație de servicii de unde au fost preluați de un alt autocar și duși la Hamburg.

Flixbus a anunțat că va investiga care sunt cauzele producerii incendiului împreună cu autoritățile.

Articole similare
Comentarii