Și grădinița din Saca, renovată pe banii României: ”Le mulțumesc din suflet fraților de peste Prut”

Portalul Nr.1 al Diasporei ER NEWS continuă seria de interviuri despre grădinițele din R. Moldova care au fost reparate cu suportul financiar al României.

Grădinița din satul Saca, raionul Strășeni, a fost renovată cu sprijinul financiar al României în anul 2017, beneficiind de un total de 785 mii de lei, în cadrul Programului de asistență tehnică și financiară oferit de Guvernul României pentru instituțiile preșcolare din Republica Moldova.

”Instituția noastră se afla într-o stare deplorabilă, cu geamuri vechi, cu acoperiș care curgea. Cu acești bani, oferiți de către România, am renovat întreaga instituție. Am schimbat acoperișul, sistemul de încălzire, tencuiala, iluminatul”, a povestit directoarea grădiniței de copii din satul Saca, Tamara Calarașan.

Interviul integral îl puteți urmări accesând linkul de mai jos:

În prezent la grădinița din Saca sunt înscriși 35 de copii.

*Acest proiect este realizat cu sprijinul Secretariatului General al Guvernului – Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

*Conținutul acestui material nu reprezintă poziția oficială a Secretariatului General al Guvernului – Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova.

Articole similare
Comentarii