(VIDEO) Iată cu ce mesaj vine mama micuței Yasemin la mai bine de o lună de la omorul fiicei sale

A trecut mai bine de o lună de la omorul micuței Yasemin care a șocat o lume întreagă. De acest omor este acuzată dădaca de origine ucraineană, Inna Skibenko, care lucra la o grădiniță din Petah Tikva pe care o frecventa micuța Yasemin.

Această tragedie a tulburat întreaga societate în Israel. Iar după acest caz au început să apară fotografii și înregistrări video și din alte grădinițe din țară unde copiii erau maltratați. Mii de părinți au ieșit în stradă să protesteze, pentru a cere schimbarea legislației și pentru a afla cine de fapt îi protejează pe copiii lor.

La o lună fără fetița ei, Dorina Vintea a vorbit în cadrul unei intervenții la o televiziune din Israel despre dezastrul prin care trece întreaga familie și a venit cu un mesaj către toți părinții.

http://www.mako.co.il/tv-morning-news/articles/Article-8e3a68318c02461006.htm

”În toată această perioadă am stat cu familia mea, cu soțul meu. Suntem împreună în această durere. Foarte multă lume mi-a trimis în toată această perioadă o mulțime de mesaje și acest lucru este foarte important pentru noi. Simt dragostea din partea oamenilor de aici. Sper ca judecătorul să facă ceea ce este mai bine pe acest caz, iar această femeie să stea la închisoare toată viața. Am văzut-o pe această femeie de două ori, dar ea nu a dorit să mă privească în ochi. De fiecare dată a privit în jos. Am întrebat-o, i-am cerut să se uite în ochii mei, dar ea a plecat, nu a dorit să îmi vadă ochii. Când va fi în fața mea, cu siguranță am ce să îi spun acestei femei.

Sper din toată inima ca în această țară să se schimbe lucrurile. Când am fost la ședință, în Knesset, mi s-a spus că se lucrează de 10 ani, în acest domeniu, dar nu s-a făcut nimic până acum. Sper, de acum încolo să facă ceva, pentru a schimba viața copiilor, pentru că nu mai putem trăi așa.

Cred că părinții trebuie să facă totul pentru a proteja copiilor lor. Mulți părinți mi-au spus că vor merge și vor instala personal camere de supraveghere în grădinițe, pentru a vedea ce se întâmplă acolo.

La finalul intervenției, Dorina Vintea a venit cu un mesaj către toți părinții:

Dragi părinți, fiica mea Yasemin nu mai poate fi salvată, dar copiii voștri DA și trebuie salvați. Vă rog să ieșiti în stradă și să demonstrați că vă pasă. Un asemenea dezastru nu trebuie să se mai repete.

Este un gest plin de curaj și recunoștință al acestei familii pentru toți părinții, oriunde s-ar afla.

Și prietenii tăi merită să cunoască această informație. De aceea distribuie pe Facebook, pune LIKE, invită prietenii să aprecieze pagina de Facebook Elena Robu Blog și să se înscrie în grupul Vocea diasporei.

Informația este putere, informați-vă corect!
Cu respect, Elena Robu

Articole similare
Comentarii